Home1

Vendndodhja

Sapo kalon fshatin e vjetër Vuno në një degëzim rruge përmes gjelbërimit plot aromë të pemëve, në mes të shkëmbinjve të lartë...
Home2

Akomodimi

Hoteli ndërthur me elegancë dhe hijeshi arktitekturën e stilit mesdhetar me stilin modern.
Home3

3 Beach-Bare, muzikë dhe adrenalinë

Fundjavat bëhen të paharrueshme me adrenalinë dhe muzikë në Night Club Folie Marine, unik për nga festat më fantastike në të gjithë Shqipërinë me pjesmarrjen e artistëve dhe Dj të ftuar nga e gjithë bota.

Shtëpia e Diellit!

Mirësevini në Parajsën e Pushimeve!

 

Instagram Slider