• gallery
  • gallery

BLUE BEACH BAR

Arktitekturë e re për një aventurë të re! Shtrirja e tij deri në det bën të mundur shijimin e koktejleve të fantazuar nga baristët tanë më të mirë. Festat e drekës dhe të darkës këtu çlirojnë adrenalinën e kërkuar nga të rinjtë!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *