• gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery

DHOMA STANDARTE TIPI A

Shtëpizat e gurit dhe duplekset jane me hapsira të bollshme me një akomodim relakuses dhe të rehatshëm, ku familjaret apo miq të ngushtë shpenzojnë mbrëmje mbreslënëse verore. Këto dhoma standarte kanë një  kapacitet rreth 25 m2, të mjaftueshme për 3 persona.

Të gjitha dhomat ofrojnë komoditetet e mëposhtme;

 • LCD cabel TV
 • Mini frigorifer
 • Kondicioner
 • Tharse flokësh
 • Peshqire te personalizuar
 • Recepsion 18 orësh
 • Zone për lënien e bagazheve
 • Exchange
 • Aktivitete ujore

etc….

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *