• gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery

DHOMA DELUXE TIPI A

Dhomat Deluxe ofrojnë hapsirë të bollshme 30 m2 me një arredim modern, plot ngjyra të verës dhe me pamje fantastike nga deti Jon. Këto dhoma janë të mjaftueshme për 2 deri në 3 persona.

Të gjitha dhomat ofrojnë komoditetet e mëposhtme;

 • LCD cabel TV
 • Mini frigorifer
 • Kondicioner
 • Tharse flokësh
 • Peshqire te personalizuar
 • Recepsion 18 orësh
 • Zone për lënien e bagazheve
 • Exchange
 • Aktivitete ujore

etc….

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *