• gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery

DUPLEX STANDARD TIPI A

Duplex Standart kanë një kapacitet rreth 35m2, të mjaftueshme për 4 persona. Dhomat janë me hapsira të bollshme me një akomodim relakuses dhe të rehatshëm, ku familjarët apo miq të ngushtë shpenzojnë mbrëmje mbreslënëse verore. Dhomat janë të pajisura më të gjitha kushtet për t’u përgjigjur cdo kërkesë të miqve të Soleil.

Të gjitha dhomat ofrojnë komoditetet e mëposhtme;

 • LCD cable TV
 • Mini frigorifer
 • Kondicioner
 • Tharse flokësh
 • Peshqire te personalizuar
 • Recepsion 18 orësh
 • Zone për lënien e bagazheve
 • Exchange
 • Aktivitete ujore

etc….

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *