• gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery

SUITA

Suitat janë të vendosura në pikën më të lartë të kodrës nga ku shijohet mrekullisht deti. Ato përbëhen nga dy dhoma (paradhomë, dhomë) secila me TV dhe me verandë.

Të gjitha dhomat ofrojnë komoditetet e mëposhtme;

 • LCD cabel TV
 • Mini frigorifer
 • Kondicioner
 • Tharse flokësh
 • Peshqire te personalizuar
 • Wi-fi në ambjentet e jashtme
 • Recepsion 18 orësh
 • Zone për lënien e bagazheve
 • Exchange
 • Aktivitete ujore

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *