• gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

BAMBOO BEACH BAR

I vendosur përpara fshatit Soleil ky bar është vendi më ideal për familjarët me fëmijë. Shërbim i shpejtë me pije për fëmijë dhe për të rritur si dhe muzikë të përzgjedhur me dashuri për pushime të paharrueshme familjare!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *