• gallery
  • gallery
  • gallery

CLUB

Folie Marine Club

Fundjavat bëhen të paharrueshme me adrenalinë dhe muzikë në Night Club Folie Marine, unik për nga festat më fantastike në të gjithë Shqipërinë  me pjesmarrjen  e artistëve dhe Dj të ftuar nga e gjithë bota.

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *