ÇMIME

Tipi i dhomës1-22 Qershor23 Qershor - 20 Korrik21 Korrik - 27 Gusht28 Gusht - 14 ShtatorKapaciteti (persona)
Dhomë Druri40 €/nata50 €/nata60 €/nata40 €/nata2
Dhomë Standarte60 €/nata90 €/nata100 €/nata60 €/nata2-3
Dhomë Superiore Tipi A70 €/nata90 €/nata100 €/nata70 €/nata2
Dhomë Superiore Tipi B90 €/nata100 €/nata120 €/nata90 €/nata2-3
Dhomë Deluxe100 €/nata120 €/nata130 €/nata100 €/nata2-3
Deluxe Superior110 €/nata130 €/nata150 €/nata110 €/nata2
Duplex Standart90 €/nata130 €/nata150 €/nata90 €/nata3-4
Duplex Superior160 €/nata180 €/nata200 €/nata160 €/nata4-5
Suita Superiore150 €/nata180 €/nata180 €/nata150 €/nata3-4
Suita Deluxe200 €/nata240 €/nata300 €/nata200 €/nata4

* Çmimet më sipër përfshijnë mëngjes, çadër dhe parkim
** Personi i tretë ose i katërt në dhomat standarte dhe superiore shtohet me 25 € (mëngjes i përfshirë)

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *