• gallery
 • gallery
 • gallery
 • gallery

DHOMA SUPERIORE TIPI B

Për ata që dëshirojnë mbrëmje romantike, ose të jenë gjithmonë me pamjet që ofron deti, janë vilat e gurit të dizenjuara me ngjyra të ëmbla dhe plot sharm. Vilat me pamje nga deti janë të ndara në dhoma  superiore me një kapacitet rreth 25 m2, të mjaftueshme për 2 persona. Dhoma është e pajisur me një verandë të admirueshme përballë detit.

Të gjitha dhomat ofrojnë komoditetet e mëposhtme;

 • LCD cabel TV
 • Mini frigorifer
 • Kondicioner
 • Tharse flokësh
 • Peshqire te personalizuar
 • Wi-fi në ambjentet e jashtme
 • Recepsion 18 orësh
 • Zone për lënien e bagazheve
 • Exchange
 • Aktivitete ujore

etc….

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *