• gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

FOLIE MARINE BEACH

Folie Marine
Vendi i përsosur për të Rinjtë! Adrenalinë dhe argëtim 24 orë në 24! Rreth 500 Shezlon dhe Gaxebo sigurojnëhapësirë të mjaftueshme për grupe shoqërore. Ideal për organizime festash të jashtëzakonshme në plazh!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *