• gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

PRIVE LOUNGE

Prive Lounge
Lux dhe Design i sofistikuar! Plazhi prej 100 shezlone është i ndërtuar me pedana mbi det duke e kthyer në hot spotin e zonës. Shërbim i dedikuar në shezlone!

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *