Na kontaktoni

Në gjirin e natyrës, në një peisazh mahnitës, buzë ujërave të kristalta, gjendet perla e bregdetit jonian! "Soleil Village & Villas". Ne ndodhemi gjithashtu dhe në Social Media!
Orari i hapjes: 6:00 AM - 6:00 PM
Monday - Sunday

Call. +355 6840 46 869
Call. +355 6840 46 959
Email. reservations@soleilvillage.com
Jal, Himarë
Vlorë, Albania.

Na dërgoni një mesazh

Dëshironi të na kontaktoni? Për informacione të ndryshme mbi hotelin tonë? Atëherë shkruani më poshtë:

Soleil Village & Villas